Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Find My Friends er oppdatert til versjon 3.0. (Ill.: Apple)

Apple har oppdatert egen app

Men er det noen som bryr seg?

Tjenester som lar deg sjekke inn hvor du er domineres, i hvert fall i Norge, av allerede godt etablerte tjenester som Facebook. Dessuten fungerer ikke Find My Friends fra Apple på helt samme måte.

Find My Friends 3.0
Apple har ikke klart å bryte inn som tjenesteleverandør av sosiale tjenester, ikke det at de ikke har prøvd: husker du Ping? Apple har også en app døpt Find My Friends.

Noen mer utfyllende beskrivelse trengs ikke, for det er akkurat det denne appen gjør, og nå er den oppdatert til å passe inn i iOS 7.

Av mer avanserte funksjoner finner du muligheten til å sette opp varsel om en bestemt person i vennelisten din er en på en posisjon du har valgt. Det er godt alle må akseptere venneforespørsler først…

En døende app?
I versjon av Find My Friends er altså grensesnittet oppdatert (ting er… flatere), og ikonet er gult. Find My Friends fungerer som sagt bare mot andre personer som har akseptert din venneforespørsel, og de må selvsagt ha en iOS 7-kompatibel-enhet (iPhone 4 og nyere). 

Appen er også optimalisert for iPad, men er det noen som bruker den? Trolig ikke mange. Google hadde sin egen tjeneste (Latitude), men den ble pensjonert for ikke så veldig lenge siden.

Last ned.

Find My Friends 3.0 til iOS 7. (Ill.: Apple)

Kilde:
Apple

Stikkord: Apple, ios