Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iOS 7 inneholder mindre, men viktige feilrettinger og forbedringer som gjør helhetsopplevelsen bedre. (Ill.: ITavisen.no)

Dette er nytt i iOS 7.1

Testversjon levert utviklere.

Første betaversjonen av iOS 7.1 er gitt til utviklere. Apple har gjort iOS enda kjappere, og plukket bort feil, men det er også noen større UI-endringer og nye funksjoner mange vil sette pris på.

Se skjermbilder av endringene her.

Nå er 7.1 snart her
7.1 kom på overraskende kort tid, men det overrasker ikke at Apple har sett seg nødt til å fikse litt av hvert, det er tross alt snakk om en stor oppdatering, og mange småting som kan gjøres bedre.

Det meste er mindre visuelle endringer, men det finnes også ny funksjonalitet som Auto HDR. Fint er det også å se at Apple har rettet pinch-to-close unøkatigheten i animasjonen på iPad. Dette var en skjønnhetsfeil som var ulikt Apple, og som vi påpekte i vår test av iPad Air. Og ikke minst: det skal nå være enklere å trykke bort varsler. Deilig.

Les også: Dette gjør Windows-verdenen så mye bedre.

Mindre, men viktige endringer
* Tastaturet kan endres til svart

* Last opp Burst Mode-bilder til Photostream

* Ikke nødvendig med omstart etter valg av fet skrift

* Ny kameramodus: Auto HDR

Lanseringstidsrom? Det vet bare Apple, men oppdages det ingen store feil er det nærliggende å tro at 7.1 kommer om relativt kort tid (vi tenker under 2 måneder, og da er vi nok forsiktige).

Kilde:
9to5mac

Stikkord: Apple, ios