Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Facebook Messenger til iOS og Android har fått en skikkelig stor oppdatering. (Ill.: Facebook)

Facebook Messenger stor-oppdatert

Helt nye versjoner til iOS og Android.

Facebook har sluppet en stor oppdatering (3.0) til Facebook Messenger-appen til iOS og Android.

Masse nytt
Du har kanskje lagt merke til at ikonet er helt nytt i dag morges? Det er en av mange mindre endringer, for endelig har den blitt oppdatert til å støtte det oppdaterte iOS 7-grensesnittet. Også versjonen til Android har fått den nye finpussen.

En langt mer snodig endring er at Facebook-hovedappen nå sender deg direkte til den nye Messenger-appen om du trykker på lynmeldingsikonet på nederste verktøyrad – en noe merkelig tilnærming å tvinge brukerne over til en annen app for å chatte, men OK.

Last ned
En annen endring i iOS-versjonen er at du nå kan sende SMS fra den (ikke at SMS blir nevnt med et enest ord, men vi kan ikke skjønne annet da det står man kan sende meldinger til andre, også de som ikke er Facebook-venner).

Oppdatert: SMS-støtten i den nye versjonen er fjernet, ikke implementert. Greia nå er at du kan sende meldinger til personer på Facebook som ikke er vennene dine, men kun om vedkommende har lagret telefonnummeret sitt hos Facebook.

Appen har nå nemlig tilgang til hele kontaktlisten din, og du kan legge til kontakter ved å taste mobilnummer.

Også har den fått nye lyder. En ny fane er også lagt til, den viser en liste over alle dine aktive kontakter, og om de er på mobil eller PC.

De samme endringene som er gjort for iOS-versjonen, er også gjeldende for Android-versjonen.

Last ned til iOS.

Last ned til Android.

Android-versjonen (Ill.: Facebook)
En ny aktiv-fane. (Ill.: Facebook)
Stikkord: facebook, messenger