Hopp til navigasjon Hopp til innhold
(Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

Dette er faktisk Chrome

Gjør nettleseren helt ny.

Chrome-utvidelsen Momentum gjør nettleserstartsiden helt ny.

Gjør Chrome lekker
Google har gjort ganske store og kjipe (synes nå vi) endringer med startsiden i det siste. Du kan selvsagt rulle tilbake til den gamle (vi viser deg hvordan her), eller starte å bruke en helt ny, og en mye penere en. Det beste er at du kan kombinere begge to.

Foruten å servere lekre landskaps- og bybilder, viser Momentum hva klokka er (24-timers klokke i neste oppdatering, takk), hvor mange grader det er der du er, og hva du skal gjøre i dag. Det er også implementert en fin liten å-gjøre-liste (du finner den nede i høyre hjørne).

Litt for få funksjoner
Fint er det også at du får kjapp tilgang til Googles egen startside ved å trykke på apps (ja, det er et noe merkelig navnevalg), oppe i venstre hjørne. 

Utvidelsen har åtte anmeldelser, og får full pott. Vi synes den er verdt en testkjøring, selv om vi kunne ønske oss å ha direktetilgang til «andre enheter» fra den lekre nye startsiden, og flere innstillinger. Heldigvis er utviklerne mottakelige for tilbakemeldinger, så vi satser på at det kommer nye versjoner titt og ofte.

Last ned.

Været. (Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)
Huskeliste. (Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

Kilde:
Addictivetips

Stikkord: chrome, Tips