Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone 6 får trolig større skjerm, og kanskje iPad Air- og iPad mini-designet? (Ill.: Martin Hajek)

Derfor tror vi iPhone 6 kan bli slik

iPad-design og større skjerm.

Blir iPhone 6 den andre mobilen som får større skjerm siden lanseringen av den første iPhone-modellen på 3,5" i 2007?

Årene fremover
Det hadde ikke overrasket noen om Apple med neste iPhone velger å gå for samme design som iPad Air og iPad mini Retina. iPad mini var som kjent det første nettbrettet med det nye designet, det samme designet som også Air ble utsmykket med.

Det nye nå er at Apples viktigste iOS-produkter, iPhone 5S, iPad Air og iPad mini Retina, har akkurat samme brikkesett: Apples A7-brikke. Den eneste forskjellen skal være at de er klokket noe ulikt.

Les også: Hvor kraftig er egentlig iPhone 5S?

Lekkert iPad-design. (Ill.: Martin Hajek)

En verden der kun skjermstørrelse differensierer
Dette gjør at Apple nå enda tydligere enn før demonstrerer at de ønsker en så enkel produktkatalog som overhode mulig, der det er bruksbehov (skjermstørrelse), og ikke spesifikasjoner, som styrer hva man skal velge.

Martin Hajek har peil på å illustrere designkonsepter (selv om de har blitt i overkant glossy den siste tiden), noe han også beviser med sitt nyeste prosjekt.

iPhone 6 har nemlig fått større skjerm, takket været Hajek – 4,8" for å være eksakt. Skjermstørrelsen var mulig å oppnå ved å gjøre skjermen bredere.

4,x" eller 6"?
Mange tror nå Apple kommer til å velge et større panel i seksern (vi inkludert, for iPhone 5S er en svært kraftig mobil, men hva hjelper vel det om man mener panelet er for lite?).

Om det blir en 4,3", 4,5", 4,8" eller en 6" – det er alt for tidlig å si noe om, selvsagt.

Kilde:
Martin Hajek

Stikkord: Apple, iphone, iphone 6