Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPad mini med Retina-oppløsning kan få lanseringsdato 21. november, også her hjemme, om Apple fortsetter sin agressive utrulling like kjapt som med iPad Air. Det kan dog tenkes at dette ikke er mulig, da det ryktes at det er produsert svært få enheter av den nye modellen. (Ill.: Apple)

Denne Apple-datoen kan være avslørt

iPad mini Retina 21. november?

Skal vi tro datoen til den amerikanske storkjeden Target, kommer iPad mini Retina 21. november. Apple har ikke sagt annet enn at den kommer sent neste måned.

1. og 21. november
Apple spikret aldri noen dato for 7,9"-nettbrettet som de gjorde med iPad Air (som er i salg her hjemme fra i morgen av).

Dette er trolig fordi det forventes at det blir svært får iPad mini med Retina-panel tilgjengelige ved salgsstart.

Mer enn nok iPad Air-modeller
iPad Air derimot, har ikke dette problemet i det hele tatt (følg med neste uke, da har vi testen av iPad Air klar). Årsaken til mini Retina-problemet skal være at Apples produsenter rett og slett ikke klarer å lage nok 7,9"-paneler med Retina-oppløsning (2048×1536).

Om Target vet noe vi ikke vet, eller om det bare er en placeholder-dato, det vet vi jo ikke, men en lansering 21. neste måned vil ikke overraske noen, da det er rett før den store amerikanske handledagen Black Friday. Black Friday er 29. november.

Kilde:
MacRumors

Stikkord: Apple, ipad