Annonse


Apple: – $#&%

Apple er et konservativt selskap på den måten at de ikke tyr til billige og enkle virkemidler som vulgært språk og banning.

Hva, banner Apple?
Som regel. Men noen ganger finner man unntaket, og det er dette som har skjedd i forbindelse med lanseringen av nye Mac Pro. Vi fikk vite prisene og spesifikasjonene for nøyaktig en uke siden når Apple viste frem sine nye iPads.

Samme ånd (det hele var veldig teknisk) som de hadde på scenen under pressekonferansen, gjenspeiles ikke i det nye promo-materialet som er sendt et knippe amerikanske (?) journalister.

– $#&%
Journalistene har blitt tilsendt noen posters med lekre detalj-bilder av den nye maskinen, men også et slags brev som prøver å overbevise journalisten om at Mac Pro er «crazy»:

«Det er maskinen vi var sinnsyke ved å lage. Den som snur konvensjonell tenkegang på hodet, og som banker den levende $#&% ut av den. Vi utfordret alle våre forutsetninger. Vi forlot all vår forutinntatthet. Så blåste vi bort begrensning etter begrensning. Dette er den nye Mac Pro. Den er som ingen andre Macs vi har laget før. Og vi kan ikke vente å se hva du lager med den.»

 

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse