Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Twitter-integrasjonen i Windows Phone fungerer ikke optimalt for tiden, den laster rett og slett ned alt for mye data. Det er et problem med 3G. (Ill.: Microsoft)

Du kan få sjokk-regning med en Windows Phone

Feil i Twitter-appen laster ned masse ekstra

En feil i den innebygde Twitter-appen (People) i Windows Phone 8, kan føre til dyrere telefonregninger enn du er vant med.

Plutselig gjorde Twitter en endring
Dette fordi appen laster ned mer innhold enn den egentlig skal. Årsaken skal være at Twitter har gjort endringer i sitt system, endringer som Microsoft ikke har korrigert for i Windows Phone 8.

Derfor ender People-appen med å laste ned Twitter-profilbilder mange ganger om dagen, istedet for å laste ned en gang, og deretter bruke den mellomlagrede versjonen som ligger lagret lokalt på mobilen.

Litt bedre, men fortsatt et problem
Microsoft er klar over feilen, og har allerede lagt ut en midlertidig feilretting.

Nå lastes Twitter-profilbilder kun ned fra Twitter en gang om dagen, men dette er jo selvsagt også for mye – derfor er fiksen kun en midlertidig en. Til feilen er rettet kan der derfor være smart å deaktivere Twitter i People-appen.

Til The Verge har flere lesere rapportert at People-appen har lastet ned 530 MB i løpet av 30 dager, mens andre har sett at den har slukt 412 MB. Det er selvsagt et problem om man har 1 eller 2 GB dataabonnement.

 

Kilde:
The Verge

Stikkord: app, windows phone