Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Den nye enheten fra Sonos sto i hylla i en Target-butikk, på tross av at den ikke har blitt lansert. (Ill.: The Verge (faksimile))

Denne er ikke annonsert ennå

Likevel dukket den opp i butikken.

Vi har hørt om produkter som har dukket opp hos Amazon eller i andre nettbutikker lenge før de skulle.

Lekket i september
Men det er første gang vi hører om et mye omtalt produkt som havner i en fysisk butikk før det i det hele tatt har blitt lansert.

Dette ser utrolig nok ut til å ha skjedd med Sonos Play :1, en nettverks-musikkspiller som i forrige måned ble lekket via godkjenningskøen hos den amerikanske instansen FCC (Federal Communications Commission).

Taust fra Sonos
Siden har det vært taust fra Sonos, produsenten som står bak enheten og som er kjent for sitt smarte nettverkssystem for musikk.

Men takket være «Bacaramac», en våken leser av The Verge, vet vi nå hvordan den ser ut.

Sto i hylla
Han eller hun kom tilfeldigvis over den nye spilleren i hylla hos sin lokale avdeling av den amerikanske butikkjeden Target.

Spilleren sto utstilt for salg til 199,99 dollar (om lag 1191 kroner), noe som med vår vanlige kalkyle skulle bety en norsk pris på rundt 1600 kroner.

Det lyktes oss ikke i formiddag å få tak i noen hos HiFiKlubben, som er hovedforhandler av Sonos i Norge. Dermed vet vi foreløpig ikke når produktet dukker opp i norske hyller.

 

Stikkord: musikkstrømming, sonos