Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Samsungklokka Galaxy Gear slaktes av The Verge. Samsung har allerede lovet en oppfølger. (Ill.: Samsung)

Galaxy Gear grisejules av anmelderne

Samsung har allerede varslet oppfølger.

Samsung mener Galaxy Gear ikke er bra nok. Anmelderne er enige.

Får dårlige karkaterer
Ifølge Samsung er Galaxy Gear et konsept, men det er et konsept som
markedsføres i ganske høy grad sammen med støttede produkter

Nå er anmeldelsene ute på en rekke store amerikanske nettaviser, og de fleste er enige om at dette ikke er noe å juble over.

Les også: Samsung: – Galaxy Gear er ikke bra nok.

4 av 10
For troverdige The Verge har gitt klokka 4 av 10. Av pluss kan vi lese at man kan ringe fra håndleddet, at kameraet er overraskende bra, og at byggkvaliteten er god. Vel og bra, men det er langt flere minus.

De hevder at varslingene ikke er informative, at appene er fulle av feil og rett og slett dårlige, og at designet ikke er særlig smart, selv om det er robust. At batteriet varer like lenge som en mobil er ei heller ingen fordel for en klokke, og til slutt peker The Verge på prisen som de mener er alt for høy.

– Bra design
Engadget gir ikke karakterer i sine tester, men konkluderer med at prisen er for høy, og at dette i bunn og grunn ikke er mer enn en glorifisert klokke. Det positive er at den har langt flere funksjoner enn lignende produkter de har testet.

Cnet gir 5,4 av 10, og gir pluss for design, at den er komfortabel å ha på seg, og at den gjør det lett å se innkommende samtaler.

Negative ting? Den mangler e-post og støtte for sosiale tjenester, den har dårlig kompabilitet med andre enheter, den krever et eksternt lade-deksel og at stemmekontrollen ikke alltid fungerer.

Du finner også anmeldelser hos AnandTech, DigitalTrends og Slashgear.
 

Kilder:
The Verge

Stikkord: samsung