Hopp til navigasjon Hopp til innhold
SlowCam er uten tvil verdt 14 kroner, da den gir iPhone 4 og nyere mulighet for slo-mo-videoopptak. (Ill.: SlowCam)

Denne appen er fantastisk

Slo-mo-video til 14 kroner for iPhone 4 og nyere.

iPhone 5S har flere ekslusive funksjoner, en av dem er slo-mo-videoopptak i 120 FPS.

Slo-mo-video til 14 kroner
Det er kult å kunne ta opp alt i saktefilm – det er ikke like kult å betale 5500 kroner for en ny iPhone. Det er heller ikke nødvendig om du kun er ute etter denne funksjonen. Dette takket være iOS 7' støtte for 60 FPS-video-opptak.

For 14 kroner leverer SlowCam samme funksjonalitet takket være smart programmering.

Denne må du bare prøve
Det første du merker når du starter appen, er at kamera-appen oppdaterer bildet oppdateres mye raskere, noe som gir en mykere opplevelse.

Hvorfor ikke Apple gjør dette i sin egen kamera-app vites ikke.

Trykk på snegla
Du kan ikke aktivere slo-mo i etterkant som på iPhone 5S, men du kan ta opp så mye slo-mo-video du bare orker. Hold inne snegle-ikonet etter å ha trykket på opptaks-knappen.

Når du ikke vil ta opp mer, vent noen sekunder til appen er ferdig med å prosessere videoklippet (du ser en liten strek som arbeider seg fremover nederst i appen). Deretter er videoklippet å finne i Apples bilde-app.

Wow…
Resultatet er intet mindre imponerende med tanke på at mobilen egentlig ikke er bygget for dette. Vi testet på en iPhone 5.

Dette kunne Apple ha implementert i alle iPhone-modeller som støtter iOS 7 (fra og med iPhone 4), men de vil selvsagt selge deg dyr maskinvare. Det blir ikke like bra som på iPhone 5S, men det er jaggu ikke langt unna.

Last ned SlowCam.

Testet en lignende app til Android? Da vil vi høre fra deg i kommentarfeltet.

Kilde:
Cult of Mac

Stikkord: iphone, Tips