Hopp til navigasjon Hopp til innhold
22, oktober blir en spesiell dag for finske Nokia. Det blir trolig siste gang de skal vise frem så mye ny maskinvare. (Ill.: The Verge)

– Seks nye Nokia-produkter 22. oktober

De siste med Nokia-logo?

Ifølge informasjon The Verge har fått tilgang til, skal Nokia avdekke intet mindre enn seks nye produkter under sin pressekonferanse 22. oktober.

– Seks nye produkter
Pressekonferansen holdes i Abu Dhabi. Vi vet allerede at Nokia skal avsløre en ny 6" døpt Lumia 1520, men bortsett fra det er det meste usikkert. 

Verden har ventet på et nettbrett fra selskapet i noen år nå, og det dukket for ikke lenge siden opp bilder av det som trolig er en prototype (Lumia 2520 med ARM-brikkesett og Windows 8.0 eller 8.1 RT).

Kommer det et nettbrett?
Om det er denne, blant annet, de skal vise frem 22. oktober vites ikke, men det er godt mulig – om da Microsoft har sagt nei grunet lanseringen av sine nye Surface 2 Pro og Surface 2-nettbrett.

Uansett forklarer kilden til The Verge at det også kommer masse tilbehør, og at et av dem blir en ganske spesiell greie. Vi har ingen anelse hva det kan være, så start spekulasjonene i kommentarfeltet.

Vi satser på at det kommer mange nye Lumia-modeller, minst ett nettbrett, og masse kult tilbehør. Vi får håpe fem av seks ikke er nye mobiler i Asha-serien.
 

Kilde:
The Verge

Stikkord: nokia