Annonse


Samsung spionerte i iPhone-køen

Samsung selger dobbelt så mange smarttelefoner som Apple. Likevel føler de nok et snev av misunnelse når folk dagevis i forveien stiller seg opp i kø foran butikken for å sikre seg en iPhone.

Kamera og mikrofon
Det kan være grunnen til at Samsung-ansatte utstyrt med kamera og mikrofoner stilte seg opp sammen med den mest hardkokte Apple-fanskaren foran Apple Store på 5th avenue i New York fredag i forrige uke.

Offisielt hadde teamet ingen tilknytning til Samsungs mobil-avdeling. Det dreier seg  bare om den delen av staben som lager videoer til pedagogisk bruk innad i selskapet.

– Kortere enn i fjor?
Men måten de oppførte seg på, vitner om noe annet enn ren reportasje.

Kamerafolkene filmet mens «journalistene» stilte spørsmål som «er køen lenger eller kortere enn i fjor?» og «er folk mer eller mindre entusiastiske i forhold til fjoråret?».

Det hele fikk et lett absurd preg når også Apples eget TV-team dukket opp for å dokumentere køen.

Ikke første gang
Det er for øvrig ikke første gang konkurrenter stiller opp under en mobil-lansering.

Nokia betalte «yrkesdemonstranter» i Berlin for å stå utenfor lokalet der Samsung lanserte sin Ativ S Windows-telefon før IFA-messen i fjor. Budskapet var «velkommen tilbake i Windows-familien».

Og da Samsung lanserte Galaxy S4 i New York i mars, hadde HTC hyret inn en dame som skrek og bar seg om HTCs fordeler framfor Samsung mens hun delte ut godteri til de fremmøtte.

Kilde:
CNet

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse