Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iOS 7 er en svært omfattende oppdatering.

Nå kan «alle» installere iOS 7

Utviklere også.

Apple har akkurat gjort den endelige versjonen av iOS 7 tilgjenglig for utviklere for iPhone, iPod Touch og iPad. Offisiell lansering er 18. september.

Les også: Dette lanserte Apple i kveld.

Oppdatert: Det ser ut til at installasjon av iOS 7 GM krever en beta-versjon av iTunes til OS X (11.1 beta 1). Denne er enda ikke tilgjengelig for Windows.

Kommer om få minutter
Men greia med endelige versjoner av iOS er at man ikke trenger en utviklerkonto knyttet til telefonen, og derfor kan alle som vil installere oppdateringen i iTunes – dette har i hvert fall vært tilfellet ved samtlige iOS-oppdateringer, store som små, men vi garanterer ingenting (ikke skyld på oss om noe går galt med iPhonen eller iPad-en din).

Apple gjør det også klart at om man installerer iOS 7 Golden Master vil man ikke kunne gå tilbake til en tidligere versjon.

Vi tipper dette er den endelige versjonen, men ting kan endre seg.

Den endelige versjonen av iOS 7 vil flomme over på nett om få strakser. (Ill.: Apple)

Kan ikke installeres over WiFi
Det vil ikke gå an å oppdatere iOS 6.x.x til iOS 7 over WiFi. Man må inn i iTunes, holde shift-knappen inne, trykke update (eller restore om man vil miste alt innhold på mobilen), og peke til iOS 7 .ipsw-fila.

iOS 7 krever iPhone 4 eller nyere, iPad 2 eller nyere, iPad mini eller iPod Touch 5.

Vi ser frem til å teste iOS 7, 5S og 5C de kommende ukene, så følg med. imodzone er an av nettsidene som vil tilby direktenedlasting av iOS 7 i kveld norsk tid.
 

Kilde:
imodzone

Stikkord: ios 7