Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Vi anbefaler deg å vente litt med å kjøpe iMac og MacBook Pro.

Snart kommer trolig nye iMac og MacBook Pro

Vent med å handle.

Det ventes nye iMacs og oppgraderte MacBook Pro-modeller innen kort tid.

iMac
For på onsdag kuttet den amerikanske kjeden 
B&H prisene på 15 forskjellige iMac-modeller. Apple-utstyr er ikke så ofte rabattert, noe som trolig betyr at nye modeller med Intels mye forbedrede Haswell-brikkesett er underveis.

Også Best Buy, Amazon og MacMall har kuttet prisen på alt-i-ett-maskinene fra Apple, men kun på fire forskjellige konfigurasjoner.

Det har tidligere vært ryktet en lansering av de nye modellene sent i august, men siden måneden snart er omme, er det nok mest sannsynelig at Apple venter noen uker til.

MacBook Pro
Så var det Pro-modellen av Apples bærbare. Siste oppdatering skjedde i februar i år. Allerede tidlig i juli ble det avslørt at maskiner med Haswell er der ute et eller annet sted, da en konfigurasjon med nettopp Intels nyeste brikkesett ble oppdaget i testverktøyet GeekBench. Trolig lansering er september eller oktober.

Andre obligatoriske forbedringer er Thunderbolt 2, kjappere SSD, Facetime-kamera med 1080p-oppløsning, bedre batterilevetid (Haswell er mye bedre på dette), samt 802.11 ac-WiFi.

Vi ser på det som sannsynlig at Apple forbeholder pressekonferansen 10. september til iOS 7, iPhone 5S og 5C, mens nye maskiner sikkert blir rullet ut på nettsidene uten invitasjoner til pressen for nok en pressekonferanse.

Kilder:
AppleInsider
IDG.se

Stikkord: imac, macbook