Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Canal Digital kabel operer nå med tre hastigheter: 25, 50 og 100.

Canal Digital endrer hastighetene

Har du Super70 kan dette være dårlig nytt.

Canal Digitals kabelkunder har nå kun tre hastigheter å forholde seg til.

Rettelse: ikke alle kunder får kjappere Internett uten ekstra kostander.

«Det vil medføre endring i pris for en del kunder, noen vil for eksempel flyttes fra de laveste (2, 5 og 12) hastighetene opp til 25. 

Det betyr at noen vil få en høyere pris, men desto mer kapasitet, for andre så vil man kanskje få et rimelig tilbud enn i dag», forklarer informasjonssjef Catharina Kokkim.

Prisene er som følger:

* 25: 399 kroner
* 50: 499 kroner
* 100: 599 kroner

Kun tre hastigheter
«
Vi ser et behov for å forenkle og tydeliggjøre våre bredbåndstilbud. Derfor velger vi nå å lansere en ny bredbåndsportefølje som består av tre høyhastighetsprodukter; Bredbånd 25, 50 og 100. 

Dette betyr at de aller fleste kundene nå får betydelig høyere hastighet på sitt bredbånd. Videre legger vi til rette for at kundene får den kapasiteten de trenger i dag og i fremtiden», forklarer Gisle Pedersen, CEO i Canal Digital Kabel-tv i pressemeldingen.

«Kundene vil automatisk bli flyttet over til det produktet som ligger nærmest eller som gir mest verdi sammenlignet med det bredbåndsproduktet de sitter på i dag», forklares det.

Rettelse: De som har 70 i dag kan velge om de skal gå opp til 100 for 100 kroner ekstra i måneden, eller betale 499 kroner og få 50. For Borettslag se egne avtaler.

Ny underholdningstjeneste
Har du 50 eller 100, får du gratis tilgang til T-We om du har en dekoder med PVR.

Slik forklarer Canal Digital T-We:

«Underholdningsportalen som gjør det enklere å se hva du vil, når du vil. Dette betyr blant annet muligheten til å starte tv-programmer forfra, finne igjen programmet du gikk glipp av en hel uke tilbake og et spennende programarkiv med de mest populære seriene, filmene og programmene».

Det kan hende du må ha nytt utstyr
Hastighetsendringene vil tre i kraft fra 1. oktober, men Canal Digital påpeker at endringen allerede er gjennomført i systemet, så de fleste kundene vil oppleve å få de nye hastighetene med en gang.

Dette krever dog at kunden har ett nytt modem. De som sitter på et gammelt et vil få tilsendt et nytt modem fra Canal Digital automatisk.

Alle som trenger nytt modem får det automatisk, men det er viktig at man bytter for å få glede av de nye hastighetene.

Har du dette modemet?
Modem med DOCSIS 2.0 er for gammeltDette bekrefter Catharina Kokkim, Informasjonssjef hos Canal Digital Kabel-tv.

«Kunder som allerede har de høye hastighetene sitter mest sannsynlig på riktig modem», forklarer hun til ITavisen.no.
 

Kilde:
Canal Digital pressemelding

Stikkord: canal digital, internett