Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone 5S blir kjappere, skal leveres i champagne-farge, og får fingersensor for økt sikkerhet. (Ill.: iMore)

Bekrefter «gull»-iPhone

Og iOS 7 til iPad kan bli forsinket.

Når AllThingsD bekrefter et Apple-rykte, er det mer eller mindre garantert at det er til å stole på.

Bekrefter ny farge
Men for de av dere som fryktet at det skulle blir for mye bling, og aldri så lite «tacky», frykt ikke, det skal være snakk om en «elegant» champagne-farge, mer enn en ren gull-farge.

AllThingsD har ikke bekreftet 128 GB-modellen, men vi ser på det som sannsynlig at det kommer en slik større iPhone, spesielt med tanke på at iPad 4 kan kjøpes med så mye lagringsplass.

To nye iPhones i september
The Wall Street Journal eier AllThingsD, og også de har gode kontakter innad i Apple.

En anonym kilde har avslørt til avisa at det Apple har bedt sin produksjonspartner Hon-Hai å produsere to nye iPhones til september (produksjonen skal ha startet i juni): en toppmodell (iPhone 5S), og en billigere modell (iPhone 5C).

Så igjen ser det ut til at Apples pressekonferanse 10. september vil by på få overraskelser, om de da ikke avslører iWatch eller iTV.

– Får sensor
Det er ikke bare AllThingsD og The Wall Street Journal som har gode kontakter hos det hemmelighetsfulle selskapet. Også 9to5mac.com pleier å slå til rett før Apples pressekonferanser. De hevder at en fingersensor på hjemknappen trolig vil introduseres i iPhone 5S. 

Det er for lengst tradisjon at Apple leverer en eller flere nye funksjoner eksklusivt på nye iPhone-toppmodeller.

Litt dårlig nytt er det for iPad-eiere, for det en stor sjanse for at iOS 7 til iPad ikke lanseres samtidig med iOS 7 til iPhones og iPod Touch. Det ville ikke overrasket oss: iOS 7 beta 1 til iPad kom to uker etter versjonene til iPhone-modellene.

 

Kilder:
AllThingsD
The Wall Street Journal
9to5mac

Stikkord: iphone