Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det kommer stadig nye bilder av det som skal være dekselene på nye iPhone av gull. Det kan også tenkes at den blir levert med 128 GB-lagringsplass. (Ill.: macboutic)

Hva, kommer det en gull-iPhone?

Kan få 128 GB-lagringsplass.

Fra før av har det lekket flere biler av iPad 5 i svart, nå har franske Nowhereelse skaffet til veie bilder av baksiden på det som skal være sølvmodellen.

iPhone med gullfarge?
iPad 5 får iPad mini-designet – det er et så sikkert Apple-rykte som det kan få blitt.

Litt mer usikre er vi på en iPhone 5S i gull, men nå som enda en gang har lekket bilder av et slikt deksel er det kanskje ikke så usannsynlig lenger.

Les også: Dette er en gull-iPhone til 90 millioner kroner.

128 GB-lagringsplass?
Den siste tiden har det også blitt medelt av ukjente kilder at den blir levert med 128 GB-lagringsplass, akkurat som iPad 4, som ble avslørt av Apple 29. januar i år.

Trolig har Apple klart å fjerne endel vekt på iPad 5, takket være et beskyttelseslag av et tynt film-materiale (som på iPad mini) istedet for glass.

Og for de av dere som sverge til den minste iPad-modellen er ryktet om at den kommer i Retina-utgvave i oktober godt nytt.

12.9" iPad 5?
Og, akkurat som med Samsungs-nettbrett-serie, ryktes det at det kommer en enda større iPad på 12.9" eller 13".

Og om det var noen tvil lenger: iWatch nærmer seg med stormskritt etter at det på lørdag forrige uke ble kjent at Apple har hyret tidligere Nike-ekspert Jay Blahnik. Blahnik har hatt ansvaret for utviklingen av Nike Fuelband

En 12.9" iPad sammen med de to andre kommende modellene med familien. (Ill.: MacRumors)

Kilder:
9to5mac
Nowhereelse
MacRumors

Stikkord: ipad, iphone