Annonse


Har du Android, må du ha dette

Ease Backup er en helt strålende, og gratis, backup-app til Android.

Det blir ikke enklere
Titanium Backup er en svært avansert backupløsning (som også krever root), som brukes av de mest hardbarkede Android-brukerne som installerer nye ROMs hyppig.

Ease Backup kan kanskje ikke like mye, men er mye, mye lettere å bruke og støtter sky-backup til Dropbox og Google Drive (trykk på sky-ikonet på nederste verktøylinje).

Også er det faktisk gratis. Ikke krever den en Android-mobil med root-tilgang heller.

Annonse


Helt topp
Den har ikke så mange vurderinger enda, men de 21 som har stemt har stemt høyt nok til at snittet er helt på topp: 5.0. Vi er helt enige. Dette programmet fortjener alle de positive tilbakemeldingene.

Du kan velge om du skal  ta backup av bare programmene (.apk), brukerdataene i dem, eller begge deler. Huk av alt eller bare noen få, trykk backup og Ease Backup gjør resten for deg. Den støtter også automatiske tidsstyrte backups, og kan ta backup av SMS-er, MMS-er, samtalerlogger og det meste annet.

(Ill.: Addictivetips)

Kan fryse apper
Som om ikke det var nok kan den fryse apper for å spare batteri og minne akkurat som supre Greenify. Lagrer WiFi-punkter gjør den også, men da må mobilen din være rooted.

Du kan få pro-versjonen helt gratis akkurat nå.

Last ned appen her først, og så denne nøkkelen som låser opp hele programmet. Dette tilbudet varer ikke lenge, så last ned mens du kan.
 

Kilde:
Addictivetips

Annonse