Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Veldig mye tyder på at dette er iPhone 5C. (Ill.: sonnydickson.com)

Her er den

Det er nok ikke så mye å tvile på lenger.

Det har kommet så mange like lekkasjer av billig-iPhone, at vi blir svært forundret om den ikke lanseres 10. september med et design vi har sett mange ganger nå.

Mens vi venter på tekniske detaljer…
Designet på den nye, billigere mobilen fra Apple, henter formspråket fra iPad mini (noe forøvrig iPad 5 også kommer til å gjøre, mer om dette senere).

Mobilen er ikled polykarbonat for å holde kostnadene nede, men bortsett fra at mobilen er av plastikk vet vi ingenting om innmaten.

En iPhone for kidsa
iPhone 5C er altså det ryktede navnet, og siden det har lekket deksler i flere forskjellige farger, er det jo god grunn til å tro at Apple har valgt et
 lettere, og et mer lekent design med denne. 

Billigere, vanskeligere å ripe opp (for ikke å snakke om at det ikke er glass på baksiden), vil gjøre det mulig å selge den til langt flere, og ikke bare de som har 5000 kroner å bruke på den nyeste toppmodellen.

Du finner en haug bilder av dekselet fra alle ønskelige vinkler hos Sonnydickson.com.

iPad 5-designet spikret
Wall Street Journal, den samme avisa som i går kunne melde at Apple skal avsløre den nye, eller de nye mobilene 10. september, gjentar et tidligere rykte om at iPad 5 får samme design som iPad mini. Dette ser vi på som svært sannsynlig.

Det også svært sannsynlig at iPad 5 blir lettere enn forgjengeren. Dette fordi iPad 5 ikke bare låner designspråket fra lillebror, og derfor er tynnere og har mindre ramme, men fordi Apple har valgt å gå bort fra glassberøring og istedet bruker et tynt film-materiale.

For de som har savnet to blitzer på iPhone 5, blir nok ønsket innfridd i 5S. Det har nemlig lekket et bildet som tyder på at den får to stk. for mer naturlige innendørsbilder.

Slik blir nok iPad 5-designet. (Ill.: 9to5mac)

Kilder:
WSJ
NWE

Stikkord: Apple, ipad, iphone