Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone 5S skal avsløres 10. september, og blir selvsagt levert med iOS 7, bedre ytelse og muligens en fingerprint-sensor.

– Ny iPhone 10. september

Pålitelig kilde har talt.

Wall Street Journals' All Things D hevder Apple skal vise frem iPhone 5S 10. september.

10. september skjer det
Og da er det egentlig ikke noe vits å spekulere mer vedrørerende avdukingen av den nye mobilen fra Apple, for vi tror ikke All Things D har tatt feil noen gang tidligere med slik Apple-informasjon, de har nemlig svært gode kontakter innad i selskapet.

iPhone 5 ble forøvrig avslørt 12. september 2012.

C for Color?
Foruten 5S verserer det stadig rykter om at den ryktede billig-modellen blir døpt iPhone 5C. C skal selvsagt ikke stå for Cheap, men for Color. Vi får nå se.

Foruten kjappere brikker, forventes det at iPhone 5S (altså toppmodellen) får fingersensor for økt sikkerhet, og kjappere innlogging. Det ryktes også at hjemknappen nå muligens blir laget av safir, et veldig hardt materiale.

Foruten slike små-forbedringer er det ingen som tror (oss inkludert) at 5S får større skjerm, nytt design eller andre store forandringer.

iOS 7
Basert på tidligere beta-lanseringer, har man regnet seg frem til at iOS 7 blir ferdigutviklet akkurat samme dato All Things D nå hevder Apple skal vise frem den nye iPhonen.

Kilde:
All Things D

Stikkord: Apple, iphone