Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Salget av Windows RT-produkter går ikke bra. Dermed gidder ikke heller Microsofts OEM-partnere å produsere enheter med OS-et. (Ill.: Lenovo)

Lenovo gir opp Windows RT

Stopper salget av Yoga 11.

Windows RT fortsetter å dø, sakte men sikkert, for ser det ut til at også Lenovo gir opp Microsofts ARM-OS.

Nok en produsent gir opp RT
Fra før virker det som at både Asus og Samsung heller ikke har noen flere RT-produkter på vei (til og med Nokia ser ut til å ha gitt opp RT), det er Windows 8 Pro alle vil ha om de må velge.

Det er Yoga 11 Lenovo ikke lenger selger i sin nettbutikk. Selskapet har gjort potensielle kunder opperksomme på at de fortsatt kan kjøpe hybriden i butikker som fører Lenovo-produkter, men vi tipper det er til lagrene er tomme.

Gir Microsoft opp også?
Fredag 12. juli kunne vi melde at også Microsoft kutter prisen på sitt eneste Windows RT-produkt: Surface. Og tirsdag denne uken kunne vi melde at prisen på nettbrettet ble kuttet også her hjemme, fra rundt 3900 kroner til 3000 kroner for 32 GB-modellen.

Det ser ut til at også Acer har gitt opp RT. Selskapet har vært kritiske til Windows 8 hele tiden, men lanserte for kort tid siden det første Windows 8 Pro-nettbrettet med en 8" skjerm. Det gikk ikke så bra.
 

Kilde:
Computerworld

Stikkord: windows 8, windows rt