Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Jailbreak-kunder kunne kjøpe spillet, og «spille» det, men de fikk ikke lov til å skyte.

Gjør helomvending etter jailbreak-forbud

Spill: Snart kan også hackerne spille Deus Ex: The Fall.

Skaperne av Deus Ex: The Fall, Square Enix, ville først ikke at personer med jailbreak-iOS skulle spille spillet i det hele tatt.

Kraftig kritikk fikk dem til å snu
Det er på ingen måte ulovlig å jailbreake sin iOS-enhet, men på den annen side så er utviklerne redde for piratkopiering, men denne gang slo det veldig tilbake.

Etter massive negative oppslag valgte selskapet dagen etter å la også de med en hacket enhet få lov til å skyte. Jepp, Square Enix ga jailbreaket-folket en plagsom melding om at dere, dere får ikke lov å skyte.

Måtte unnskylde
Square Enix unnskyldte at de ikke hadde sagt ifra at de første stoppet jailbreak-enheter, og nå er det altså klart at det kommer en oppdatering om ikke så veldig lenge som fjerner hele forbudet.

«Please be aware, the Deus Ex: The Fall play experience is currently restricted on jail broken devices. Do not purchase if you have voided your warranty and have Jail broken your device», står det å lese på spillets App Store-beskrivelse.

Dette sier de nå
Dette sier spillselskapet om trøbbelet:

Vi har ikke vært tydelige i vår kommunikasjon tidligere denne uken da vi lanserte Deus Ex: The Fall. Vi gjorde det ikke at spillet ikke ville støtte jailbreak-enheter, og sa vi vil bytte dette ut via en oppdatering, slik at alle de støttede iOS-enheter vil være i stand til å spille spillet i nær fremtid.

Vi føler at det er den riktige tingen å gjøre i denne situasjonen, og vi beklager for eventuelle problemer dette har medført, forklarte de.

Kilde:
Eurogamer

Stikkord: ios, Spill