Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette er Nokias RT-nettbrett som aldri nådde butikkhyllene. Trolig vil vi se et lignende nettbrett med Windows 8 i år eller tidlig neste år, kanskje med Tegra 4. (Ill.: The Verge)

Her er Nokia-nettbrettet som aldri ble noe av

Windows RT ikke bra nok.

Nokia ga opp å lansere et Windows RT-nettbrett etter den lunkne mottakelsen av Microsofts første ARM-operativsystem fikk.

Ingen vil ha RT
Det er nå kjent etter at bilder av nettbrettet, kjørende RT, er lekket. Vi har de siste månedene fått bekreftet at RT ikke er populær blant PC-produsentene, for å si det forsiktig. 

Asus har kun ett eneste RT-produkt (og det er langt fra nytt) – og de bekreftet at det var det dårlige salget som er årsaken til det. Samsung hadde faktisk ingen nye RT produkter å vise frem under sin siste pressekonferanse, der selskapet viste frem nye nettbrett, PC-er og mobiler.

Skulle allerede ha vært i butikkene
Ifølge kilder The Verge har vært i kontakt med skulle nettbrettet egentlig ha blitt lansert tidligere i år, men ble kansellert til fordel for Windows 8.

Bilder av RT-modellen avslører at den har en 10"-skjerm, og en ladeinngang med magneter, akkurat som på MacBooks og Surface.

Nettbrettet kjører ikke overraskende Nvidia Tegra 3, og har HDMI og USB-porter, samt plass til SIM-kort og støtte for LTE.

Flere bilder hos The Verge.
 

Kilde:
The Verge

Stikkord: nokia, windows rt