Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Googles mystiske Moto X-mobilen kommer i salg i oktober, men bortsett fra det vet vi omtrent ingenting.

Mystisk Google-mobil får alle til å lure

– Den eneste mobilen du kan designe selv.

Etter at Google kjøpte Motorola Mobility har sistnevnte fått ny logo og en helt ny reklamekampanje for den kommende Google-mobilen Moto X.

Du kan designe den selv
Reklamekampanjen det siktes til er intet mindre helsides avis-annonser for Moto X, som ifølge Motorola er «den første mobilen du kan designe selv».

Våre tanker går helt klart først i retning av temaer og modifisering av Android, men det er kanskje litt for innlysende? Kanskje har Motorola og Google en helt ny greie å vise frem.

Kanskje en enda dypere integrasjon mot Googles tjenester på hjemskjermene? Kanskje kan du velge spesifikasjoner selv? Eller er det rett og slett snakk om en ny type deksler med navnet ditt på?

Storstilt aviskampanje
Uansett så har reklamen som blir trykket i amerikanske medier i dag ingen detaljer eller bilder av mobilen, kun reklametekst med 4. juli-feiringen til amerikanerne som tema.

Amerikanske teknoselskap har fått kritikk for å ikke skape arbeidsplasser i hjemlandet. Det er derfor ikke tilfeldig at reklamen tydelig får frem at mobilen er satt sammen i USA.

To CPU-er og oktober-lansering
Det eneste vi vet rent teknisk om mobilen er at den får to CPU-er. Dette ble avslørt på årets D11, samtidig avslørte Google at mobilen kommer i salg i oktober.

Kilde:
Adage

Stikkord: Google, Mobil, motorola