Alle kan installere iOS 7

Man trenger faktisk ikke å registrere seg som utvikler for å teste iOS 7.

Gjøres på egen risiko
Men vi gjør alle våre lesere oppmerksomme på med en gang at Apple når som helst kan stenge tilgangen for alle som ikke betaler 99 dollar (570 kroner) for å få tilgang til utviklerplattformen, og derfra kan registrere sin mobil mot Apples servere.

Ta derfor backup før du prøver betaen, og siden det er beta 1, vil nok mange av appene dine slutte å fungere. Sjuern er flere måneder fra endelig versjon, og vil nok derfor heller ikke oppleves like kjapp som iOS 6.

Annonse

Slik gjør du det
ITavisen.no tar intet ansvar for tap av data eller feil som kan oppstå ved ikke-offisiell installasjon av iOS 7 beta på en støttet iOS-enhet.

Uansett, ønsker du å prøve må du passe på at du mater iOS-mobilen din med riktig .ipsw  iOS 7-fil for din mobil. iPhone 4, 4S og 5 har alle forskjellige versjoner.

Oppdatert, 17:41:

Det ser ut til at installasjon av iOS 7 kun går om man installerer fra en helt ren installasjon fra 6.1.x. Ta derfor backup, slett hele mobilen, og gjør følgende:

Deretter passer du på å ha nyeste versjon av iTunes på Mac eller Windows, og trykker Update, ikke Restore samtidig som du holder inne Alt/Option i Mac, eller Shift-knappen om du bruker Windows.

Oppdatert, 13:19:

Ønsker du å kvitte deg med iOS 7? Følg denne guiden.

 

Kilde:
iPhone Hacks

 

Annonse
Annonse