Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Er dette bildet en fake er det godt håndtverk.

Her er den, denne har du ventet på

Enda flere EOS-lekkasjer.

I går lekket det et bilde av Nokia EOS (kodenavn Elvis).

Stor-lekkasje
Etter at verden fikk se bildene Nokias 808 PureView var i stand til å ta med sine vanvittige mange megapiksler og smarte teknologi, har alle ventet på en ny og slankere modell med samme kamera-teknologi, men med Windows Phone 8 istedet for utdaterte Symbian (808 var den siste Symbian-mobilen).

Les også: Nokias lekreste?

Til nå har ikke Nokia avslørt noe som helst, ei heller gitt noen hint, men nå er nok katta ute av sekken:

(Ill.: GSM Arena)

Mange nye, troverdige bilder
For det ene bildet har nå blitt etterfulgt av en haug nye bilder tatt av den nye mobilen i alle slags vinkler, og bildene ser troverdige ut. Det er GSM Arena som har skaffet til veie bildene.

I front ser den ut som en hvilken som helst annen Windows Phone-mobil, men snu den på siden eller rundt, og man vil se at det er gjort mye plass til kameraopptikk. Ikke så rart, den har trolig rundt 40 MP som 808.

Er dette årsaken?
Vi gleder oss veldig til å teste Nokia EOS, og vi tror en lansering ikke er så langt unna. Vi har fortsatt problemer med å forstå hvorfor 925 ikke kommer før i fjerde kvartal til Norge, Sverige og Danmark. Kanskje er de redde for kannibalisering av 920-salget, eller er det kanskje EOS som er grunnen til at 925 lanseres så sent? Vi venter spent på mer informasjon.

Ryktet lanseringsdato for Nokia EOS er 9. juli.

Tykkere enn «vanlige» mobiler, men mye slankere enn 808 PureView:

Tykkere enn vanlige mobiler, men mye slankere enn 808 PureView. (Ill.: GSM Arena)

 

Kilde:
GSM Arena

Stikkord: nokia, windows phone