Hopp til navigasjon Hopp til innhold
I reklamen spiller Microsoft surt på Apples iPad-piano, og prøver å fremheve at Surface er et billigere produkt de mener kan mer.

Her mobber Microsoft-Siri iPad

Se den offensive reklamen.

I sin nyeste TV-reklame, «Less talking, more doing», bruker Microsoft en Siri-stemme for å gjøre narr av Apples nettbrett, iPad.

Offensiv Microsoft i ny reklame
Vi har ikke sett Microsoft så på PR-offensiven på en god stund, spesielt ikke med Windows 8, men nå ruller altså den første reklamen som gjør direkte narr av konkurrenten, Apple, på amerikanske TV-skjermer.

– iPad kan ikke nok
Reklamen går rett i strupen på Apples populære produkt, og hevder iPad ikke har nok funksjoner for produktivtet, og at iPad rett og slett ikke leverer funksjonalitet til prisen.

Siri-stemmen i reklamen sier blant annet «beklager, jeg kan bare gjøre en ting av gangen». Reklamen avsluttes med dårlig piano-spilling idet iPad-prisen (699 dollar, 64 GB), og Asus VivoTab Smart (449 dollar, 64 GB)-prisen vises klart og tydelig.

Pro til Norge 30. mai
Microsoft fremhever blant annet at Asus-nettbrettet med Windows 8 kan kjøre PowerPoint, noe som er mulig på både RT (ARM) og Pro (Intel)-modellene.

Surface Pro kommer forøvrig i norske butikker 30. mai. Prisene finner du hos oss.

Kilde:
The Verge

 

 

Stikkord: Apple, Microsoft