Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Chrome tjener penger på deg uansett hvor du er eller hva du gjør, ifølge Microsoft.

Her gjør de narr av Chrome

Se Microsofts hysteriske parodi.

I en lekket video som (kanskje) ikke var ment for offentligheten, gjør Microsoft narr av Google-nettleseren Chrome.

Godter seg på bekostning av Google
Google eier som kjent mer eller mindre hele søkemarkedet, og har også en egen nettleser som har skaffet seg svært gode markedsandeler på relativt kort tid, mens Microsofts Internet Explorer har gått fra å være nettleseren som knabbet alle brukerne fra Netscape Navigator på 90-tallet, til å bli en nettleseren fler og fler forlater.

Microsoft er smertelig klar over at nettleser-dominansen er over, selv om deres nettleser Internet Explorer følger med Windows, derfor bruker de alle knep for å få Chrome til å se ut som et skummelt produkt.

Se parodien her
Det at parioden er proft laget, og det faktum at den «lekket» samtidig med Google I/O tyder vel kanskje på at dette var en planlagt strategi fra Microsoft. Til The Verge bekrefter Microsoft at klippet kommer fram dem. Parioden ligger forøvrig på YouTube-siden til en Avinash Kumpati som er en «Microsoft Certified Professional».

Uansett om man er enig i at Google er en identidetstyv som følger dine minste bevegelser på nett (og tjener penger på deg) eller ikke, så er denne ganske morsom:

Googles originale Chrome-reklame som Microsofts parodi er basert på:

 

Kilde:
The Verge

Stikkord: Google, Microsoft