Annonse


Gir bort 1 TB lagringsplass

I forbindelse med oppkjøpet av Tumblr, slår Yahoo på stortromma og gir bort hele 1 TB lagringsplass på bildetjenesten Flickr.

Yahoo har kjøpt Tumblr
I går ble det altså kjent at den en gang så mektige og viktige portalen og søketjenesten har kjøpt bloggtjenesten Tumblr for den nette summen 6.4 milliarder kroner.

Mange frykter nå at den populære tjenesten skal bli ødelagt av storselskapet, og i verste fall slaktes, noe som til tider skjer når store selskaper kjøper opp populære tjenester og produkter, men Yahoo har allerede lover brukerne av tjenesten å ikke ødelegge eller forstyrre den daglige driften av tjenesten. Tumblr skal nemlig opereres uavhengig av moderselskapet.

Gir bort vanvittig mye plass
Men noe av det klart kuleste fra Yahoo denne uken er ikke at de blar opp milliarder av kroner for et annet selskap, men at de gir bort 1 TB (1000 GB) lagringsplass på en av verdens mest populære bildenettside, nemlig Flickr. 

Annonse


Det er mer eller mindre ubegrenset bildelagring for den gjennomsnittlige turist-fotograf, og langt, langt mer lagring enn man får gratis fra Microsoft, Googles eller Apples skylagringstjenester.

Android-appen oppdatert
Når det kommer til bilder er det ingen begrenseninger, 
men Flickr lar deg ikke laste opp videoklipp som er lenger enn 3 minutter, men du kan laste opp så mange klipp du vil.

I tillegg til å gi deg absurde mengder lagringsplass, er Flickr-nettsiden oppdatert med et nytt utseende, og nye verktøy for bildeorganisering. Også Flickr Android-appen er oppdatert.

Kilder:
Business Wire
Flickr Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse