Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Microsoft erkjenner langt på vei at Windows 8-opplevelsen ikke er optimal. Nå lover de å høre på brukerne for å rette opp i inntrykket de har skapet i markedet, og for å få i gang det livsviktige PC-salget før OEM-partnerne takker for seg.

Microsoft innrømmer Windows 8-fiaskoen

– Viktige ting endres.

En av Microsoft toppsjefer, Tami Reller, erkjenner at det er en for høy opplæringskurve i Windows 8, og at selskapet kommer til å endre grunnleggende måter OS-et fungerer på.

Erkjenner problemene
Nøyaktig hva Microsoft skal rette i Windows 8 Blue (mulig navn: Windows 8.1), vil ikke Reller avsløre, men skal vi tro Financial Times-saken med overskriften 
«Microsoft prepares U-turn on Windows 8», er det snakk om en større endringer. Reller uttaler at det er snakk om «viktige aspekter» som skal endres

Les også: Endelig snakker Microsoft om nye Windows 8.

Microsofts viktigste time har kommet
Ikke så rart; Microsoft er rett og slett nødt til å gjøre noe drastisk for å pumpe liv i en Windows-PC-bransje som stadig taper seg i forhold til mobiler og nettbrett fra Google og Apple.

Microsoft har så og si satset hele selskapet på at Windows 8 er redningen, og det eneste OS-et man behøver på PC-en, den bærbare og nettbrettet. Den samme design-filosofien er også å finne i Windows Phone 8,. Sistnevnte sliter stort med å skaffe seg en real markedsposisjon i et marked dominert av to godt etablerte konkurrenter.
 

Kilde:
Financial Times

Stikkord: Microsoft, windows 8