Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Denne iPaden kommer neppe neste år, men kanskje i 2020? (Ill.: Ricardo Afonso)

Kan denne iPad-en bli virkelighet?

Stort lekrere blir det ikke.

Et nytt iPad-konsept får oss til å måpe.

Nå er den gjennomsiktig
Den digitale kunsteren Ricardo Afonso har laget et råstilig iPad-konsept. Et gjennomsiktig nettbrett høres med en gang ikke så veldig praktisk ut, men se videoklippet under, og vi er faktisk ganske imponerte – dette kan fungere.

Afonso påpeker at denne typen teknologi fortsatt er et godt stykke unna, naturlig nok, men nå som fleksible paneler nærmer seg sakte men sikkert, er kanskje denne type paneler mer enn «science fiction» om et tiår.

Mens vi venter på iOS 7
Han ønsket ikke å lage et iOS 7-konsept, fordi det nåværende iOS-grensesnittet er så lett å kjenne igjen, men det er lov å håpe at neste versjon av mobil- og nettbrett-OS-et får en visuell overhaling og større muligheter for personlisering og funksjoner.

Alle forventer nå at Apple skal vise frem iOS 7 for første gang på WWDC 2013 som starter 10. juni.

 

Kilder:
Facebook
Redmond Pie

 

Stikkord: Apple, ipad, konsept