Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nexus 4 var en stor suksess for både LG og Google. Det vil med andre ord ikke overraske om de fortsetter samarbeidet.

– LG skal lage «Nexus 5»

Men når kommer den?

Ypperlige Nexus 4 får selvsagt en oppfølger, og det er det kanskje LG som skal stå for denne gangen også.

Nexus 5 fra LG?
Det er Korea Times som melder at LG startet samarbeidet med Google om å lage neste generasjons Nexus, men det er fortsatt ingenting som tyder på, fra offisielt hold, at det skal vises frem ny maskinvare på Google I/O.

Men det som er mer eller mindre garantert er at skal vises frem er en ny Android-versjon, men kanskje ikke 5.0 som tidligere ryktet, men 4.3. Ingen Key Lime Pie, altså? Det ser dessverre slik ut ifølge Reddit-bruker «danrant».

Les vår test av LG Nexus 4.
 

Kilder:
Korea Times
Android Police

Stikkord: Google, lg, nexus