Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPad 5-baksiden, eller bare lureri? Svaret får vi om noen måneder. Tilbehørsprodusenten hevder denne kommer 18. juni. (Ill.: Tactus)

Hevder den kommer 18. juni

– Her er iPad 5.

Er tilbehørsprodusenten Tactus bare ute etter medieomtale, eller vet de faktisk når nye iPad lanseres?

Lekkasjer eller et PR-stunt?
Og ikke minst; er bildene de har skaffet til veie de siste ukene ekte? Vi har som alle andre ingen muligheter til å bekrefte eller avkrefte, men bildene som kom ut i går, angivelig av iPad 5, ser ut som ekte vare.

Den arver som tidligere ryktet mange ganger før det kritikerroste iPad mini-designet noe som betyr en slankere ramme og et enda tynnere brett.

Sharps IGZO-teknologi
Ifølge 
Tactus har Apple nå tatt i bruk IGZO -paneler fra Sharp. Det gjør det mulig å slanke brettet (7.2 mm hevder Tactus at iPad 5 kanskje måler – iPad 4 måler 9.4 mm) uten at man behøver å krympe panelet.

Ifølge Tactus skal Apple vise frem iPad 5 18. juni. Det skal bli ekstra spennende å se om datoene og bildene fra dette selskapet stemmer eller ikke, da slike kilder svært sjelden er så konkrete og sikre i sin sak.

Fortsatt 16 GB-alternativ
I tillegg til et slankere design og tynnere ramme, hevder selskapet å vite at den får et 8 MP-kamera i front, et nytt A7X-brikkesett, og med de samme modellene Apple har som tradisjon å tilby, i hvert fall 16, 32 og 64 GB – om en 128 GB-modell kommer med en gang er noe mer usikkert.

Kilde:
Tactus

Stikkord: Apple, ipad 5