Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dell XPS 10 har fått allrighte skussmål fra forbreukerne, men salget går tregt.

Dell: – Kundene må venne seg til Windows 8

Håper forsatt på RT.

Dells produktsjef Neil Hand har fortsatt trua på Windows 8 RT, og gir ikke opp enda.

Håper fortsatt på Windows 8 RT
PC-salget går tregt, og det samme gjør salget av Windows 8-nettbrett. Forbrukerne har rett og slett ikke omfavnet Microsofts første ordenltlige forsøk på et berørings-OS.

Hand kan avsløre at de har flere oppfølgere til XPS 10, men vil ikke avsløre noe mer enn at de blir lettere og kjappere enn dagens generasjon.

Satser alt på åttern
Dell har vært kjapte ute med Windows 8-produkter, og var tidlig ute med XPS 10 når RT ble lansert i oktober i fjor. Salget har dog gått ganske trått, men kanskje Windows 8 Blue (8.1) kan gjøre noe med det?

– Det har gått tregere enn vi håpte på, men Windows RT har en sjans å vokse i takt med at brukerne venner seg med det, hevder produktsjefen, og legger til:

– På lang sikt bør det ikke spille noen rolle om enheten kjører Windows på ARM, Windows på Intel eller Windows på hva-som-helst.

– Gode krtikker, men…
Hand erkjenner at det har vært en utfordring å få kundene til å forstå begrensningene 
til ARM-versjonen av Windows 8, men påpeker at kundene har vært veldig positive til XPS 10, legger til at det nå finnes nå over 50 000 apper i Windows Store. Det er et høyt tall til man hører hva konkurrentene kan by på:

per februar 2013 har Android og iOS (per mars) begge over 800 000 apper til både smartmobil og nettbrett.
 

Kilde:
PCWorld

Annonse
Stikkord: dell, Maskinvare, windows 8