Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Disse komponentene hevder kilden er laget for en billig-iPhone.

Dette kan være iPhone-beviset alle har ventet på

Billig-ryktene blusser opp igjen for fullt.

Det er troverdige Macotakara, som har lekket ekte komponenter tidligere, som har fåt tak i deler som kanskje er tiltenkt budjsett-iPhone.

Er dette den første komponent-lekkasjen?
Det har i noen år nå svirret rykter om en billigere iPhone, ikke en eldre modell som 4S, men en modell designet fra grunnen av til å være billigere enn iPhone 5 og 6 med en gang den er tilgjenglig i butikkene.

Trolig vil Apple først kutte kostandene i hvilke materialer de bruker, og hvorden mobilen settes sammen. Er virkelig Apple på vei bort fra dagens strategi om å tilby eldre modeller til en langt lavere pris enn toppmodellen?

Vi er ikke helt sikre
Det er ikke likt Apple å gjøre noe slikt, men man vet heller aldri hva de finner på. Macotakara skal  ha fått tak i en to-hoders vibrasjons-enhet tilkoblet en sensor, og det som trolig er volumknappene.

Det er Macotakara som hevder komponentene er laget for billig-iPhone. Utover det vet vi ikke noe mer. Det er jo uvanlig med en to-hoders vibrasjonsenhet på en mobil, men hvem vet.

Stemmer alt dette får også den nye iPhone-modellen en mute-knapp, og ikke en switch som har vært i samtlige iPhone-modeller.

 

Kilde:
iDownloadBlog

Annonse
Stikkord: Apple, iphone