Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Hva sier du til en billig-iPhone med plastbakside som henter mye inspirasjon fra iMac G3 introdusert i 1998? (Ill.: myvouchercodes)

Bør Apple gjøre dette?

Billig-iPhone med iMac G3-design.

Ryktene rundt en billig-iPhone har tatt helt av i 2013 med mange analytikere (mindre troverdige) og nå også Wall Street Journal-journalister (mer troverdige) som hevder å vite at i år så kommer den.
 

Noe for deg?

Vi er fortsatt ikke helt sikre på hvordan Apple isåfall har tenkt å vinkle et slikt produkt. Selskapet har hatt som tradisjon å heller sette ned prisen på eldre modeller enn å introdusere nye produktkategorier; for er det noe Apple vil unngå til enhver pris er det å bli assosiert med billig-produkter av dårlig kvalitet.

Likevel er det vanskelig å ikke se muligheten for at et slik produkt blir en stor suksess om Apple gjør alt riktig og trykker på de riktige knappene i forhold til design, ytelse, pris og markedsføring.

Og skulle vi velge et design er det vanskelig å ikke la seg friste av Nickolay Lamm og Matteo Giannis G3-konsept. Vi har absolutt ingen tro på at Apple kommer til å gå så retro, men kule er disse konseptene helt klart.

2
2 (Ill.: myvouchercodes)
Hva sier du til en billig-iPhone med plastbakside som henter mye inspirasjon fra iMac G3 introdusert i 1998?
Hva sier du til en billig-iPhone med plastbakside som henter mye inspirasjon fra iMac G3 introdusert i 1998? (Ill.: myvouchercodes)
5
5 (Ill.: myvouchercodes.)
4
4 (Ill.: myvouchercodes)
6
6 (Ill.: myvouchercodes)

Kilde:
What's Hot

Annonse
Stikkord: Apple, iphone