Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Blir den slik?

Facebook-mobilen ser lekker ut.

I kveld klokken 19:00 norsk tid skal Facebook presentere sitt nye hjem på Android-mobiler. Først ut med det nye grensesnittet er trolig en HTC-mobil.

I kveld kommer Facebook for alvor til Android
Tirsdag denne uken kunne ITavisen.no melde at HTC blir den første produsenten med Facebooks nye hjemskjerm installert og klar til bruk ut av boksen. 

Dette er i hovedsak et mindre app og et skall bygget på Android, men det spekuleres i at appen skal gjøres tilgjenglig for alle Android-mobiler senere, i hvert fall appen. Om man får mulighet til å installere Facebooks eget skall også, det er vi ikke sikre på i skrivende stund.

Kan være en genial strategi
Om så er tilfellet håper Facebook at deres hjemskjerm faller såpass mye i smak hos brukerne at de ser etterspørsel etter en app som fungerer på alle Android-mobiler.

Dette vil isåfall være første steg i en større mobil-strategi fra selskapet som kanskje ender med ekte Facebook-mobil om noen år.

Nå har det lekket bilder av hjemskjermen på det som trolig er HTCs håndsett «First». Brukergrensesnittet er ganske så lekkert og sparsomt, og som har som mål å gjøre det unødvendig å besøke Facebook-appen, eller nettsiden, for å gjøre de mest grunnleggende tingene som å oppdatere status og laste opp bilder.

 

Kilde:
9to5google

Annonse
Stikkord: facebook, htc