Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Jobs jobbet trolig ikke bare med iPhone 5, men var også med på utviklingen av både 5S og 6.

– Jobs designet to nye iPhones

– De avslørte det til meg.

Ifølge San Fransiscos statsadvokat George Gascón, var Steve Jobe med på å designe de to neste iPhone-modellene.

Ønsker kill switch

Informasjonen kommer i forbindelse med Gascóns forsøk på å kreve at mobilprodusentene implementerer en «kill switch». Grunnen er det store antallet tyverier av blant annet iPhones. Sistnevnte stod for intet mindre enn halvparten av byens tyverier i fjor.

Men ifølge Gascón er Apple vanskelige å snakke med. – Han snakket for det meste av tiden. Det var utrolig. Han bare snakket og snakket og snakket, fra et emne til det neste.

Det var vanskelig å følge med. Det var nesten som om han hadde blitt trent i kunsten å snakke masse, men å ikke si noe som helst.

Designet av Jobs

Avsløringene kom når Apples Michael Foulkes, selskapets kontaktledd mot myndighetene, sa at en slik «kill switch» tar lang tid å utvikle, og at de to neste iPhone-generasjonene allerede er utviklet, og at de ble ferdige før Tim Cook tok over som sjef.

Det vil derfor være ekstra dyrt for Apple å endre designene nå og implementere «kill switchen». Trolig var dette også grunnen til at Foulkes snakket og snakket uten egentlig å si noe som helst. Gascón påpekte ovenfor SF Examiner at han ikke krevde å se teknologien i de nye modellene, men at han ønsker å utarbeide en plan.

Kilde:
San Fransisco Examiner

Annonse
Stikkord: Apple, iphone, jobs