Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Den uheldige sikkerhetsfeilen er endelig rettet.

Apple har lansert iOS 6.1.3

Retter stort sikkerhetshull.

Apple har rettet kodelåsefeilen i ferske iOS 6.1.3.

Kodelåsfeilen fikset

For som i en langt tidligere versjon av mobil og nettbrett-OS-et, inneholder 6.1.x-versjonene en feil som gjorde det mulig å komme seg forbi kodelåsen på en iPhone – dette ga tilgang til ringefunksjonen og adresseboka. Dette er nå rettet i 6.1.3.

I tillegg inneholder 6.1.3 forbedrede Apple Maps for Japan.

Les også: Så enkelt låser du opp andres iPhone.

Hulu enda ikke i Norge

Også Apple TV er oppdatert med 5.2.1 som siste versjonsnummer. I oppdatering er en rekke sikkerhetsfeilrettinger og et nytt Hulu-grensesnitt, ikke så veldig spennende for oss nordmenn da tjenesten ikke er tilgjengelig her til lands.

Kilder:
9to5mac
Apple

Stikkord: Apple, ios