Hopp til navigasjon Hopp til innhold
STUNT I NEW YORK: Dansere markerer lanseringen av S4, som skjer i natt norsk tid. Ikke alle ble like glade for det. (Ill.: Samsung/YouTube)

– Gjør de narr av sin egen lansering?

Sure reaksjoner etter S4-stunt.

Stepdansere på Times Square. En liten gutt som får streng beskjed om å ikke åpne boksen med det fantastiske, futuristiske produktet inni (gjett hva).

Ikke fornøyd
Dette er to av de virale videoene (se dem nederst i denne artikkelen) Samsung har lagt ut på YouTube i forkant av nattens lansering av Galaxy S4.

Men ikke alle er like fornøyd med stuntene.

Vil kjøpe likevel
– Disse teite Samsung-reklamene får meg nesten til å skygge unna S4, skriver signaturen snapple232 under videoen som viser stepdanserne på Times Square i New York – fire kvartaler og åtte minutters gange unna Radio City Music Hall, der stor-lanseringen foregår i kveld (ITavisen er tilstede).

Kommentatoren vil likevel kjøpe telefonen. For, som han sier (og det er det ingen som vet offisielt ennå), «den har utskiftbart batteri».

– «Kul» ville ha saksøkt
Journalisten Chris MatyszczykCNet.com er enda surere.

Under tittelen «Gjør Samsung narr av S4-lanseringen?» langer han ut både mot danse-stuntet og guttungen med den hemmelige boksen:

– I dag dukket en «flash mob» som ikke ville ha skilt seg ut på den kjedelige siden av Broadway for 35 år siden opp på Times Square. Dette skjedde i kjølvannet av et par reklamefilmer med en merkelig tam liten gutt kalt Jeremy Maxwell. Om noen ville finne på å beskrive disse forsøkene som «kule», så ville «kul» ha saksøkt dem.

– Det dummeste jeg har sett
Jeremy Maxwell irriterer tydeligvis også andre.

– Det er en av de dummeste reklamene jeg noen sinne har sett, skriver MattyC020 innimellom skjellsord som «suck» og «shit».

Her er stuntet på Times Square:

Og her er lydige, lille Jeremy:

Stikkord: galaxy s iv