Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det ble i desember i fjor ryktet at iPhone 5S skulle lanseres i juni eller juli, og få samme fargerike design som iPod Touch.

– iPhone5S-produksjonen har startet

Kommer den tidligere enn antatt?

I går kunne vi melde at den pålitigelige Apple-bloggeren Rene Ritchie hevder å vite når Apple skal lansere sine oppgraderte iPad og iPhone-modeller.

Kommer til våren?

Ritchie hevdet, blant annet, at nye iPads med iPad mini-design kommer allerede neste måned, men at iPhone 5S ikke skal lanseres før i august – nå ser det ut til at iPhone 5S kanskje kommer tidligere enn først rapportert.

For ifølge Macotakara har Foxconn såvidt allerede startet produksjonen av iPhone 5S-komponenter. Isåfall tyder dette kanskje på en vår-lansering, og ikke en sensommer-lansering.

Ikke nytt design

Noe annet som tyder på snarlig lansering er at teleoperatøren NTT Docomo skal ha kuttet i Android-ordrene sine, noe som muligens tyder på at de skal tilby iPhone 5S som sitt første Apple-produkt.

Som er vanlig med Apples S-produkter beholder iPhone 5S dagens iPhone 5-design, men har bedre ytelse og trolig minst én ny funksjon eller teknologi (NFC?) som skiller den fra de andre modellene, være det seg en fingersensor eller noe helt annet.

Kilde:
MacRumors

Stikkord: Apple, iphone