Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ipad59to5mac

– Disse kommer neste måned

– iPhone 5S i august.

Pålitelige Rene Ritchie, redaktør for Apple-bloggen iMore, hevder å vite når Apple skal lansere nye iPads, og kanskje også iPhone 5S.

Nye iPads neste måned?

Ritchie tar ingen forbehold, og skriver at «iMore har fått vite at Apple planlegger å lansere iPhone 5S denne sommeren, i august»». Når en med såpass god innsider-informasjon som Ritchie sitter på, tipper vi dette stemmer.

Informasjonen stemmer også godt overens med tidligere iPhone og iPad-rykter. Om generasjons iPads sier han at de «kanskje debuterer så tidlig som i april». iPad 4 ble vist frem 12. september i fjor.

iPhone 5S til sommeren

Ifølge kilder som har vært i kontakt med iMore har iPhone 5S, ikke overraskende, det samme designet som iPhone 5, men med bedre ytelse og et bedre kamera. Spesielt kameraet skal være mye bedre.

Holder du pusten for iPad mini med Retina Display kan du trolig puste ut. Ifølge iMore høres det i skrivende stund ikke ut som om disse kommer med det første.

Hva differensierer de med?

Isåfall får iPad mini 2 trolig bare bedre ytelse og kanskje bedre kameraer, men det hadde overrasket oss om Apple ikke hadde inkludert minst én ny funksjon utover et kjappere brikkesett.

iPad 5 blir trolig den første fullstørrelse nettbrettet til Apple med det samme designet som iPad mini.

Vi håper selvsagt også at iOS 7 vises frem neste måned, om iPad-ryktene stemmer.

Kilde:
iMore

Stikkord: Apple, ipad, iphone