Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Konseptill.

Dette kan være Galaxy S IV

Uten hjemknapp og kan styres med øynene?

Det er ikke lenge til Samsung skal vise frem S IV, men det betyr ikke at rykteflommen har stoppet opp.

Mobilen har øyne

Ikke at alt er basert på rykter: i går lekket det som trolig er testresultatene til mobilen som allerede skal ha blitt vist frem på Mobile World Congress for toppsjefer og bransjeanalytikere.

Uansett, det nye ryktet er at det mer futuristiske slaget: hva om du kunne styre mobilen med øynene, eller i hvert fall at mobilen ser hva du driver med? Om Samsung hadde fått dette til hadde det vært fantastisk.

Les også: Så rått yter Galaxy S IV.

Kan bli en smart funksjon

Det er de store mediehusene som har stått for de store ryktesakene de siste månedene, som f.eks. Bloomberg.

Denne gang er det The New York times som hevder å ha snakket med noen som har sett mobilen – det høres definitivt ikke usannsynlig ut siden den ble vist frem bak lukkede dører på MWC i år.

Teknologien går ut på at mobilen har en sensoralgoritme (sikkert i front-kameraet), som ser at øynene dine har lest hele siden, og på den måten blar til neste side for deg.

Vi får vite alt 14. mars

Funksjonen kan minne litt om egenskapen til Galaxy S III som ikke går i dvale når du bruker mobilen, da kameraet vet at du ser på skjermen takket være «Smart Stay»-funksjonen.

Om man også kan bruke samme teknologi til å bla nettsider, eller bøker, bil der være nok et ledd i teknologi som er tilpasset brukeren og ikke produktet.

Funksjonen skal visstnok demonstreres når Samsung avduker mobilen i New York 14. mars. ITavisen.no er tilstede, og vil dekke lanseringen direkte om det lar seg gjøre.

Oppdatert:

Dette kan være S IV-designet. Legg merke til at hjemknappen er borte.

original
(Ill.: EVLeaks)
xlarge
(Ill.: EVLeaks)

Kilde:
The New York TImes Bits

Stikkord: galaxy s iv, samsung