Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Denne må du se nærmere på

Barcelona (ITavisen:) HTC One viser hvordan det skal gjøres.

Barcelona (ITavisen:) HTC One tar seg godt ut når den poserer for fotografen, og den er like deilig å holde i som man vi har fått inntrykk av.

En deilig mobil

HTC One er uten tvil HTCs beste mobil når det kommer til design; den lekre skjermen er pakket inn i et unibody aluminuemsskall man føler tåler et slag eller ti – dette er minimalistisk industridesign på sitt beste.

Les også: Noen lekrere?

Det er umulig å ikke tenke iPhone 5 når det kommer til akkurat dettes stadig viktigere punktet (måtte den være mye vanskeligere å ripe opp…), men det er til man snur den rundt. Baksiden er nemlig litt avrundet, og gir derfor fra seg et noe varmere og en mer mennskelig følelse en noe kalde og firkantede iPhone 5. Det er ikke en haug logoer på denne mobilen, bortsett fra Beats Audio nederst på baksiden.

Slik er den i bruk:

Se mange flere bilder:

Informasjonen du ønsker

Det første som møter deg når du låser den opp er HTCs egen hjemskjerm som på en lekker måte henter frem nyheter og informasjon fra alle mulige kilder, være det seg Facebook og Twitter, eller nettaviser. Vi gleder oss til å prøve HTC One mer.

HTC One være tilgjengelig innen utgangen av mars i de nordiske landene.

Spesifikasjoner:

* Vekt: 143 gram
* Mål: 137.4mm x 68.2mm x 9.3mm)
* 2 300mAh Li-polymer batteri
* WiFi a/ac/b/g/n
* Bluetooth 4.0,
* NFC
* Stereo høyttalere
* 32 GB og 64 GB-modeller

Stikkord: htc, htc one, Mobil, mwc 2013