Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apples planer for stua er klar: å skape et aktivt utviklermiljø for Apple TV før de eventuelt lanserer sin nye TV og/eller annen ny maskinvare. (Ill.: appleinsider.com)

Apples TV-planer avslørt

Slik blir det neste året.

Nyåret er tiden for ansettelser – Microsoft og Apple søker etter nye folk for fremtiden.

Strategien avlsørt

ITavisen.no skrev fredag 15. februar flere spennende Apple-rykter avslørt av en journalist med gode kontakter hos Apple.

Det har lenge vært uklart hva Apples TV-strategi de neste månedene har vært, men nå tror vi at vi ser omrisset.

Ingen iTV med det første

Apple har nemlig planer om å utvikle et solid app-miljø på Apple TV, trolig lenge før de lanserer sin egen TV (om de noengang gjør det).

En ny jobbannonse avslører nemlig at selskapet er på utkikk etter folk som kan «levere neste-generasjons funksjoner til Apple TV» – «hjelp oss å levere Apple-opplevelsen i stua».

Krever iOS og OS X-kompetanse

Søkerne må tidligere ha jobbet under stressede tidsplaner og ha god kjennskap til objekt-orientert koding, iOS og/eller MacOS-programmerings-ekspertise og design.

Personen skal jobbe sammen med en rekke andre tekniske fagpersoner for å jobbe med «spennende nye funksjoner og funksjonalitet».

Skynder seg sakte

Som vi skrev fredag forrige uke er altså Apples plan å gjøre Apple TV til en solid app-butikk før de eventuelt lanserer sin egen TV.

Det ble tidligere denne måneden ryktet at Apple skulle avduke Apple TV-SDK-en (utviklersettet) neste måned, men dette ble senere tilbakevist av Jim Dalrymple hos The Loop som i likhet med iMores Rene Richie har gode kontakter innad i Apple.

Kilde:
9totmac

Stikkord: Apple, apple tv, ios