Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Lyd kan bli en viktig del av Apple TV. Får Apple dette til vil de kanskje ha nok nye funksjoner for å kunne differensiere seg fra konkurrerende produkter det jo finnes mange av. (Ill.: Patently Apple)

Ville Apple TV-rykter avslørt

– 13″ og 50″-modeller med avansert lydsystem.

Ifølge kinesiske DF Daily kommer det minst to Apple TV-modeller på markedet.

13″ Apple TV?!

Man skal være forsiktig med slike rykteartikler som dette, spesielt når det kommer til asiatiske kilder, men denne var såpass interessant: ifølge DF Daily skal Apple nemlig lansere to produkter i «iTV»-serien: en liten modell på melom 13″ og 18″, og en toppmodell på rundt 50″.

I tillegg skal Apple visstnok presentere enn modell med en størrelse som plasserer seg mellom disse to. På hvilken måte Apple ser på bruksområdet til en TV på mellom 13″ og 18″ forklares ikke, men den skal ha Retina Display.

Innovativt lydsystem patentert

Lyd skal være viktig for Apple i denne nye produktserien; Patently Apple har nemlig funnet en patentsøknad fra selskapet som skisser et avansert lydsystem som fungerer på TV-en såvel som på Mac-er og iPad.

I lydanlegget er det montert et kamera for å optimalisere lyden i forhold til hvor personen eller personene befinner seg i rommet. Anlegget skal også være optimalisert for FaceTime.

Kilder:
Patently Apple
IDG.se

Apple TVs lydsystem ved hvor brukeren befinner seg. FaceTime blir garantert implementert.
(Ill.: Patently Apple)
Stikkord: Apple, apple tv