Det kommer om ikke så veldig lenge (samtidig med iOS 6.1?) en ny iPad 4 med hele 128GB-lagringsplass. Samtidig har iPhone 5S-ryktene blusset opp, og vi kan ha sett den første iPhone 6-komponenten: en kamerabrikke.

Annonse


Det første iPhone 6-beviset?

Apple planlegger å lansere en 128GB iPad 4, dette ifølge 9to5mac.com.

iPad 4 får 128GB lagringsplass

Det er ikke-navngitte kilder som skal ha avslørt informasjonen ovenfor den ledende Apple-bloggen 9to5Mac. Det er ikke snakk om noen nytt design eller kjappere innmat; det er rett og slett bare en modell med mer lagringsplass.

Den vil komme i svart og hvitt, og WiFi og WiFi+3G/4G.

Det stopper ikke med oppgradert iPad 4

Informasjonen backes opp av referanser til 128GB-modeller i iOS 6.1-betaversjoner (iOS 6.1 ventes i endelig versjon om få uker) og iTunes 11.

Annonse


9to5mac.com garanterer ikke for informasjonen, men det virker altså svært troverdig.

Nytt år, nye Apple-rykter, så det stopper selvsagt ikke med nyheter om kun en ny iPad 4-modell. Neida, for nå har komponent-lekkasjene startet, og skal vi tro kildene er det snakk om kamerabrikker til iPhone 5S og iPhone 6.

iPhone 6 med nytt design

iPhone 5S får kun ytelses-oppgradering, fingertrykkavlesning og et 13MP-kamera, mens iPhone 6 får et helt nytt design. Sistnevnte ventes på starten av 2014, mens 5S kanskje kommer til sommeren (muligens juli).

Hva angår iPad 5 tror nå bransjen at denne får samme designspråk som iPad mini, og selvsagt florerer det allerede rykter om at iPad mini får Retina Display – dette kommer til å skje, men vi tør ikke spå når.

9to5mac.com har ikke mottatt informasjon om noen snarlig iPad mini 2. generasjon lansering.

Kilde:
9to5mac

iphone_5s_6_speakers_1

Annonse