iOS-enheter som er tuklet med, jailbreak, er utsatt for den nye skadevaren.
iOS-enheter som er tuklet med, jailbreak, er utsatt for den nye skadevaren.

Annonse


Derfor bør du glede deg ekstra til iOS 6.1

Hackerne venter til Apple har lansert iOS 6.1 før de lanserer sin nye jailbreak til de nyeste iOS-produktene iPhone 5 og iPad mini.

iOS 6.1 nærmer seg

Grunnen til at vi fortsatt ikke har noen jailbreak til iOS 6.x er at hackerne ikke vil gi Apple mulighet til å tette hullene de har funnet i den kommende 6.1-oppdateringen som har vært i beta i flere måneder allerede.

Det er usikkert når den endelige versjonen kommer, men Apples siste beta-test, nummer fire i rekken, går ut på dato førstkommende mandag. Da vil selskapet enten lansere beta nummer fem, eller konkludere med at iOS 6.1 er klar for lansering. Det er vanlig med rundt fire til fem beta-versjoner.

Dreamteam

Den nye hackergruppen som har knekt nye iOS kaller seg «evad3rs», og det ingen hvem som helst som er med: Cyril (pod2g), David Wang (planetbeing), Nikias Bassen (pimskeks), og ikke minst smått legendariske MuscleNerd.

Annonse


De venter alle spent på å teste sine hacks på den endelige utgaven av iOS 6.1. .

Kommer trolig samtidig med 6.1

Forhåpentligvis vil alt gå etter planen, men det er også en fare for at vi blir nødt til å smøre oss med ekstra tålmodighet, for som Cyril påpeker har Apple tidligere unnlatt å implementere nye sikkerhetsteknikker test-versjoner av iOS, for så å overraske med ekstra sikkerhetslag i den endelige versjonen (GM, Golden Master).

Går alt etter planen vil den nye jailbreaken komme omtrent samtidig som Apple lanserer iOS 6.1, og hacken vil støtte alle iOS-enheter som kan kjøre iOS 6.1, inkluidert iPhone 5, iPhone 4S og iPad mini.

Kilde:
Cult of Mac

Annonse


Annonse


Annonse