Samsung Note 8 blir offisielt avduket på Mobile World Congress på tampen av neste måned, og ITavisen.no vil være tilstede nå det skjer.

Annonse


Samsung bekrefter ny gigant-Note

Samsung har bekreftet ovenfor en Koreansk kilde at Samsung Galaxy Note 8 skal avdukes på Mobile World Congress.

Nå blir Note virkelig voksen

Samsung har hatt overraskende stor suksess med Note-serien hybrid-produkter: ikke store nok til å være et nettbrett, men med langt større paneler enn en vanlig smartmobil – nå tar Note-serien nok en gang steget over til å bli et vaskeekte nettbrett, denne gang med et 8″ panel for brukeren å boltre seg på.

Det er selveste sjefen for selskapets mobil-avdeling, JK Shin, som har avslørt planene ovenfor iNews24. iNews24 er samme publukasjon som fikk Shin til å avsløre Galaxy S III Mini før lanseringen i november i fjor.

Les ITavisens anmeldelse av Note II.

Annonse


Allerede testet

Shin avslørte hverken, pris eller spesifikasjoner, men det dukket for litt siden opp testresultater som trolig stammer fra Note 8.

Om testen stemmer, og vi har ingen grunn til å betvile det, har Note 8 (GT-N5100) en 1.6 GHz fire-kjerners Exynos 4412 CPU (bedre kjent som Exynos 4 Quad), Android 4.1.2 og en skjermoppløsning på 1280 x 800.

Kilder:
Engadget
iNews24

Annonse